Werking

HOE WERKT HOKASERVICE


Na een telefonische afspraak wordt uw overleden huisdier bij de dierenarts of bij U thuis door ons team discreet opgehaald en met de meeste zorg naar ons dierencrematorium te Roeselare overgebracht. Indien uw gestorven huisdier reeds in de dierenartspraktijk aanwezig is zal op uw vraag de dierenarts contact met ons opnemen om de ophaling van uw viervoeter te regelen. Dit kan voor U op dat emotionele moment een hele zorg minder zijn. 

Tevens kunt U ook na afspraak zelf uw huisdier naar ons dierencrematorium brengen en na een laatste afscheid aansluitend de crematie laten uitvoeren.
Dit kan iedere werkdag van 7u-18u. Op zon- en feestdagen wordt een forfait van 25€ aangerekend voor het binnenbrengen van uw huisdier.

Ook indien wij uw huisdier afhalen bij de dierenarts kunt U na afspraak nog een laatste groet komen brengen in onze afscheidsruimte.
Wij zorgen steeds dat U uw huisdier zeer sereen, netjes opgefrist en opgebaard aantreft in onze aangepaste afscheidsruimte.

Deze opbaring gebeurt bij Hokaservice gratis! Ook om uw huisdier enkele dagen bij te houden in onze speciale koele kamer wordt U niets aangerekend.EEN AANDENKEN, EEN HOUVAST

Omdat rouwen een gevoelige en persoonlijke aangelegenheid is, waar iedereen verschillend mee omgaat, hebben wij een wacht- en afscheidsruimte voorzien

waar U in alle sereniteit afscheid kunt nemen.

Tijdens de crematie hebt U rustig de tijd om een gepaste urne te kiezen uit ons ruim assortiment. U kunt zich ook al op uw keuze voorbereiden door een
kijkje te nemen op deze website, onder de rubriek assortiment.
Na afloop van de crematie ontvangt U tevens een officieel crematiebewijs met de naam van uw huisdier en datum van crematie.

Bij dit certificaat kunt u ook vrijblijvend en gratis een pootafdruk en haarplukje aanvragen.


Tel : +32 51 22 28 83+32 51 22 28 83
Mobiel : +32 476 20 82 86+32 476 20 82 86
E-mail :
Adres :
Kachtemsestraat 350
BE - 8800 Roeselare
Fax: +32 51 21 25 99
BTW: BE 0881.501.356