Over ons
HOKASERVICE te Roeselare staat sinds vele jaren garant voor het ophalen en cremeren van overleden huisdieren in Vlaanderen en het individueel crematieproces.

Doorheen de jaren werden relaties opgebouwd met dierenartsen en dierenvrienden. Steeds meer krijgen wij de vraag naar individuele betrouwbare crematies met vooral duidelijke prijsafspraken. Op een serene manier afscheid kunnen nemen van uw trouwe viervoeter, helpt U namelijk ook in de verwerking van uw verlies en verdriet.
In ons steeds vernieuwende dierencrematorium, dat garant staat voor enkel individuele crematies, mochten wij ondertussen al héél véél mensen met een warm hart voor dieren verwelkomen. Niet alleen in Vlaanderen, ook ver daarbuiten vinden dierenartsen en dierenvrienden de weg naar ons gespecialiseerd crematorium.

HOKASERVICE en zijn medewerkers zorgen niet enkel voor een welgemeende opvang van de rouwende baasjes, maar ook voor een uiterst discrete, hygiënische en milieuvriendelijke afhandeling van het crematieproces. Daarvoor investeren wij voortdurend in de nieuwste technieken omtrent individuele crematies en werken wij intussen met 4 individuele kamers.

Uw gestorven huisdier is voor ons héél belangrijk, maar vooral ook U die achterblijft! Na vele jaren uw trouwe huisgenoot verliezen is immers een enorme klap!

Ons team staat altijd klaar om ook U troost te brengen en bij te staan in deze moeilijke periode.
Wij bieden U in alle rust de mogelijkheid om op uw eigen manier uw gestorven huisdier naar zijn/haar laatste rustplaats te brengen.

U kunt zich op HOKASERVICE beroepen om met respect en waardering een laatste afscheid te nemen van uw huisdier, dit tijdens de werkuren (8u-18u) bereikbaar op 051/22.28.83.
Ook buiten de werkuren en tijdens het weekend zijn wij steeds bereikbaar en wordt er naar U geluisterd. Bel ons op het nummer 0476/20.82.86.

Wij zijn altijd bereikbaar, na afspraak kunt u steeds bij ons terecht.Zie ook onder rubriek werking.

Indien u buiten de normale werkuren niet direct gehoor krijgt, nemen wij zelf zo snel als mogelijk terug contact met u op.

Vraag raad aan uw dierenarts, hij zal U vast op weg kunnen helpen richting HOKASERVICE indien dit voor U de beste keuze lijkt.

Bel gerust voor een woordje uitleg, ons team staat U heel graag te woord.


 
Tel : +32 51 22 28 83+32 51 22 28 83
Mobiel : +32 476 20 82 86+32 476 20 82 86
E-mail :
Adres :
Kachtemsestraat 350
BE - 8800 Roeselare
Fax: +32 51 21 25 99
BTW: BE 0881.501.356